Katı Şampuan Kullanım Tüyoları

25-07-2022 00:30
Katı Şampuan Kullanım Tüyoları
İlk olarak saçlar iyice ıslatılır. Daha sonra Solid Katı Şampuan saçlara birkaç tur sürülerek saç iyice köpürtülür. Bu aşamadan sonra Solid Katı Şampuan ile işimiz bitmiştir ve şampuanı köpüğünden arındırıp sudan uzak bir yerde, mümkünse üzerindeki suyun kolaylıkla akabileceği delikli bir sabunlukta veya kabak lifi üzerinde muhafaza edilir. Köpürtülen saçın diplerine masaj yaparak her yerin eşit temizlenmesi sağlanır. Ardından hiç köpük kalmayacak şekilde saç bol su ile durulanır.
 
Kıvırcık, kuru, yıpranmış veya kolay elektriklenen saçlar için Solid Katı Şampuan sonrası ıslak saça Soft Katı Saç Kremi kullanılır. Çok kıvırcık saçlara sahip olanlar Soft Katı Saç Kremi’ni saç diplerine kadar uygulayabilirler. Dilerseniz yalnızca saç uçlarına da uygulayabilirsinir. Soft Katı Saç Kremi uygulaması sonrasında saç tekrar suyla yıkanarak iyice durulanır. Kremleme işlemi bittikten sonra Soft Katı Saç Kremi de suyla temas etmeyecek bir alanda muhafaza edilmelidir.
 
Saçın iyice durulanması önemlidir. Saçta ürün kalmamasına dikkat etmek gerekir. Aksi halde saçta kaşıntı, kepek sorunları oluşabilir. Saçın temizlenmesi için 1 defa köpürtmek ve yumuşaması için de 1 defa kremlemek yeterli olacaktır. Solid Katı Şampuan ve Soft Katı Saç Kremi henüz ıslakken kapalı bir kutuya veya kapaklı tenekeye konulmamalıdır. Aksi halde daha kısa sürede eriyecektir. Kapaklı kutuda muhafaza yapnızca seyahat için önerilir. Kutuya koymadan önce şampuanın ve kremin sudan tamamen arındığından ve kuru olduğundan emin olmak gerekir.
 
Her iki ürünün de pH değeri 5.0-5.5 arasında olup saçlı deri için en uygun değerdedir.
Her iki ürün de tuz, sülfat, paraben içermez ve her ikisi de boyalı saçlar için uygundur.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.